Rv 3/ 25 Løten – Elverum

Fremdrift og nabokontakt

16 oktober

Hvordan krysse anleggsområdet

avatar

Karoline Celius

Ingen kommentarer

Hei og velkommen til blogg for Rv3/25 Løten – Elverum

Vi vil i tiden som kommer legge ut nyttig informasjon på denne bloggen for naboer og interessenter som er berørt av prosjektet. I første omgang har vi laget en presentasjon av hvordan vi oppfordrer folk til å krysse anleggsområdet om de er på tur i skog og mark(klikk på linken under for å se videoen). Vi ønsker å påpeke at anleggsvegen ikke er et trygt sted og oppholde seg og vi ønsker at brukere av marka krysser anleggsområdet der hvor det er satt opp sluser og krysningspunkt. Vi gjør alle oppmerksom på at en anleggsfase er dynamisk og at forutsetninger kan endre seg raskt. Informasjon vedrørende neste fase av prosjektet vil komme i neste innlegg.

Hvordan krysse anleggsområdet på Rv. 3/ 25 from Geir Nordal Linge on Vimeo.

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)