Rv 3/ 25 Løten – Elverum

Fremdrift og nabokontakt

14 desember

Lysløypa i Grundsetmarka sesongen 2018/2019

avatar

Karoline Celius

Ingen kommentarer

Lysløypa som krysser anleggsområdet i Grundsetmarka er nå åpnet for vintersesongen 2018/2019. Det jobbes fortsatt med store maskiner i dette området og lysregulering vil bli satt opp når skiløypene er kjørt. Vi vil i tiden fremover sette opp noen skilt i lysløypa hvor vi informerer om kryssingspunktet. Det vil være lysregulering for å krysse anleggsområdet når skiløypene er kjørt opp. Våre produksjonstider er mandag til lørdag fra kl 07:00-20:00, og vi ber alle være ekstra oppmerksomme i dette tidsrommet. Vi er veldig glade for at skiløypa kan brukes selv om vi bygger ny veg like i nærheten.

Infoskilt Lysløypa

I tillegg til lysløypa som går opp til Djupmyrkoia så har Elverum turforening bygget en ny lysløype, Slåttmyrbakken, på ca 2 km. Dette er et veldig fint alternativ dersom man ønsker en kort tur.

Situasjonskart Slåttmyrbakken

 

Vi ønsker alle en fin og trygg skitur! Husk og ta med deg en refleks fra postene hvor vi deler ut reflekser.

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)