Rv 3/ 25 Løten – Elverum

Fremdrift og nabokontakt

4 mars

Åpen dag tirsdag 5. mars

avatar

Karoline Celius

2 kommentarer

Vi nærmer oss første tirsdag i mars og det betyr at vi igjen arrangerer åpen dag i lokalene til Statens Vegvesen på Ånestad. På generelt grunnlag vil vi informere om fremdriften i prosjektet og turstier som er lagt om ved Doksrud og Fura i Løten. Det vil være enkel servering og kaffe. Du er velkommen til å stikke innom mellom kl 16:00 og 19:00. Felles informasjon om prosjektet vil være fra kl 17:00.

Vel møtt!

2 Comments

 • Roger Nordlien

  kl 17:33 den 5. mars 2019

  Hei da jeg ikke hadde mulighet for å møte opp i dag så prøver med en e post . Hadde det ikke vært bedre med en rundkjøring der rv3 møter rv 25? Kjører her daglig og er helt utrolig at det ikke er skjedd flere ulykker… kommer på rv 3 og skal mot hamar så er oversikten lik null. Og vært vitne til at semi trailer kommer fra Elverum og skal mot oslo og overhenget på tralla slår ut så personbilene blir presset inn i midlertidig autovern senest i dag var jeg vitne til dette. Å kan gjærne koste på noen gruskorn i omkjørings vegen mot rokosjøen i 90 grader svingen der er det speilblankt hver dag.
  Mvh. Yrkessjåfør Roger Nordlien

  • Karoline Celius

   kl 18:43 den 6. mars 2019

   Hei Roger
   Takk for din henvendelse. Krysset der rv.3 møter rv.25 har per i dag samme utforming som det alltid har hatt. Når den nye vegen er ferdig vil det ikke lengre være noe T-kryss mellom rv.3 og 25 i dette området. Hvorvidt en rundkjøring hadde vært en bedre løsning er ingen dum tanke, men det er ikke planlagt noen rundkjøring her i anleggsfasen.
   Når det gjelder vintervedlikehold av vegen mot Rokosjøen så melder vi dette videre til Statens Vegvesen som har vedlikeholdsansvaret der.
   Mvh
   Karoline Celius

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)