Rv 3/ 25 Løten – Elverum

Fremdrift og nabokontakt

17 april

God påske fra oss på rv.3/25

avatar

Karoline Celius

1 kommentar

Nok et kvartal er lagt bak oss på Ånestad med bygging av ny Rv.3/ rv. 25 Løten Elverum. Vinteren har vært bra og vi opplever en tidlig vår med godt vær. Det er gledelig at forholdet til  trafikanter, naboer og kommuner fortsatt er veldig godt, samtidig som vi har videreført det gode forholdet til Statens vegvesens og Hedmarksvegens organisasjoner. For oss er det sentrale å fortsette byggingen på en sikker og effektiv måte samtidig som ulemper for alle berørte minimeres og vi unngår skader på ytre miljø. Dette føler vi at vi har fått til!

Det er ingen tvil om at Statens vegvesen og Hedmarksvegen gjør sitt ytterste for å bistå oss i dette.

Så er jeg fortsatt stolt av engasjementet og det arbeidet som gjøres i vår egen organisasjon som er sammensatt av ansatte i Skanska Norge, vårt heleide datterselskap Vassbakk & Stol og flere  underentreprenører som etter hvert blir med oss. Vi er en stor organisasjon som omfatter  maskinførere, grunnarbeidere, betongarbeidere, alle spesialfunksjoner og funksjonærer i forskjellige roller; alle bidrar til et vellykket prosjekt!

Da er det avslutningsvis bare å ønske alle en riktig god påske!

Mvh

1 Comment

  • Roger Røed

    kl 14:22 den 17. april 2019

    Som nabo over veien for Tønset er vi veldig godt fornøyd med jobben så langt. Veldig bra. God påske til dere alle
    Roger

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)