Rv 3/ 25 Løten – Elverum

Fremdrift og nabokontakt

22 mai

Rv.3/25 vant internasjonal OPS-pris

avatar

Karoline Celius

Ingen kommentarer

En internasjonal jury har utropt Rv3/25 Løten-Elverum til fjorårets beste transportprosjekt gjennomført etter OPS-modellen.

Både i Skanska, Hedmarksvegen AS og i Statens Vegvesen er man glad for anerkjennelsen denne prisen gir

Dette er et prosjekt som vil kunne måle seg med hvilken som helst vegbygging hva angår fremdrift og kostnadseffektivitet, sa prosjektleder i Statens Vegvesen Taale Stensbye, ved signeringen. Ståle Rød, Administrerende direktør i Skanska Norge AS, bekrefter at uttalelsene fra kontraktssigneringen står fortsatt; Det er god fremdrift i prosjektet og fortsatt god dialog mellom oss og Statens Vegvesen. De forberedelsene som var gjort i tilbudsfasen har lagt et godt grunnlag for prosjektet. Jeg er trygg på at vi skal åpne vegen til avtalt tid.

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)