Rv 3/ 25 Løten – Elverum

Fremdrift og nabokontakt

30 september

Åpen dag tirsdag 1. oktober

avatar

Karoline Celius

1 kommentar

Som vanlig inviteres det til åpen dag første tirsdag i måneden. Dørene er åpne for prat fra kl 16:00 og felles informasjon vil være fra kl 17-18. Det vil være representanter fra Statens vegvesen, Hedmarksvegen og Skanska tilstede på møtet.

Vi sees på riggen til Statens vegvesen, Næringsvegen 2, 2340 Løten. (bak Taigaen)

Det vil bli servert kaffe og noe å bite i.

Vel møtt!

1 Comment

  • Nils Broen

    kl 15:26 den 2. oktober 2019

    Hei
    Vi bor i Svingenvegen 95. Er litt bekymret for støybildet som blir når vegen er ferdig. Vi har den sørligste eiendommen i Svingenvegen og bor på nedsiden av veien. Har målt litt støy nå i sommer høst ute fra terrassen og støyen ligger opp mot 58-65 dB. fra den naturlige trafikken og nå er det 50 sone i dette området samt at veien går lenger ned enn det den nye gjør. Lurer derfor på om støyvolden ikke skal gå lenger sør enn det den gjør i dag?
    For at den skal hjelpe på støyen for vår eiendom må støyvollen trekkes minst 150 lm lenger sørover mener jeg. Målinger som er gjort på forhånd har sannsynlig heller ikke tatt hensyn til at veien kommer litt høyere nå enn den gamle gjorde. Derfor ønsker jeg at dett blir tatt til vurdering snarlig før veien blir ferdigstilt og det er for seint å forsterke støyvollen sørover.

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)