Rv 3/ 25 Løten – Elverum

Fremdrift og nabokontakt

10 oktober

Til vinteren kan du gå på ski over denne brua

avatar

Karoline Celius

Ingen kommentarer

Vinteren har allerede vært innom på besøk og heldigvis så er «skibrua» i Grundsetmarka nesten klar. I løpet av denne uken vil vi bli ferdige med maskinarbeid inntil brua og få lagt asfaltdekke over. I løpet av neste uke vil vi sørge for at turgåere i Grundsetmarka kan ta i bruk brua og krysse anlegget på en trygg og sikker måte.
Vi vet at denne kryssingen har vært viktig for dere som bor i nærområde og som bruker Grundsetmarka aktivt. Det har vært noen måneder med flytting av kryssingspunkt frem og tilbake, men vi er glade for at dere holder ut og viser ansvar. Vi får aldri sagt dette nok, men sikkerheten deres og til våres arbeidere er det aller viktigste.

Vi kan ikke garantere for snø til vinteren, men vi kan garantere for en veldig flott bru som er klar til skisesongen!

Storkjennmyra overgangsbru. Foto: Skanska

Storkjennmyra overgangsbru. Foto: Skanska

 

 

 

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)