Rv 3/ 25 Løten – Elverum

Fremdrift og nabokontakt

20 desember

En liten julehilsen

avatar

Karoline Celius

1 kommentar

For nøyaktig 1 år siden oppsummerte jeg det første halvåret på Løten, med ord som; samarbeid, sikker bygging, sammensveiset godt team og hardt arbeid.

Når jeg i dag ser til tilbake på året oppfatter jeg at vi har oppnådd og opplevd alt dette. Jeg er veldig stolt av arbeidet som er utført av vår egen organisasjon som er sammensatt av ansatte i Skanska Norge og vårt datterselskap Vassbakk & Stol.

Vi er nå om lag 75 % ferdig med prosjektet, som betyr at vi har utført over 50 % i år, men samtidig gjenstår det en stor jobb fram til ferdigstillelse.

Dette betyr også at det er lagt et solid grunnlag for å åpne vegen før planlagt dato 1 november. Åpningsdato blir bestemt medio februar 2020, men det klart at åpningen blir i perioden aug. til sept. 2020. Rett og slett imponerende!

Statens vegvesen har gitt klare tilbakemeldinger om at de er svært fornøyde og imponerte over det vi gjør. Det er noe alle skal ta med seg inn i julen.

En stor takk også til Statens vegvesen, Hedmarksvegen, berørte grunneiere og naboer som ikke bare med ord men også handling bidrar til at dette blir et bra prosjekt, hvor bra er på mange måter opp til oss selv å bestemme.

Fra 20 desember tar vi en velfortjent juleferie og starter opp igjen 2 januar til en lang innspurt fram til åpning. Vi vil oppdatere bloggen vår med nyheter allerede tidlig i januar!

Med det ønskes alle en god jul og et godt nytt år.

Mvh

Ketil Sand
Prosjektleder

1 Comment

 • Gunn Gustu

  kl 18:42 den 21. januar 2020

  Hei.
  jeg bor i Spangenveien 71 og har fått en stor grøft rett foran min innkjørsel til huset. Nå er det fryktelig glatt og grøfta er veldig nær. Det har vært nære på at noen har sklidd nedi grøfta. Er det noe dere kan gjøre for at det skal bli tryggere for oss?

  Mh.
  Gunn Gustu

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)