Rv 3/ 25 Løten – Elverum

Fremdrift og nabokontakt

20 juli

Ta sykkelen eller beina fatt og prøv nye rv.3/25 søndag 26.juli – vi inviterer til åpen dag!

avatar

Karoline Celius

Ingen kommentarer

Torsdag 30. juli 2020 kl 16 åpner ny Rv.3/25 mellom Løten og Elverum. For å gi alle den siste og kanskje eneste anledningen til å ta vegen i nærmere øyesyn i normale hastigheter inviterer vi alle til Åpen dag søndag 26. juli kl 15-18.

Det blir oppmøte med parkering på hhv. Ånestad i Løten (ved nye Ånestad kontrollstasjon) og på Åkroken i Elverum. På oppmøtepunktene blir det servering av kaffe, brus og kaker og det vil være anledning til å møte og stille spørsmål til sentrale representanter fra Statens vegvesen , Hedmarksvegen AS og Skanska.

Det er ikke noe fast løp eller konkurranse, men veganlegget er åpent for gående, syklende, rulleski mm. mellom kl 15 og 18. Vi oppfordrer flest mulig til å gå eller sykle, men er det behov for bil vil det være mulighet til parkering ved den nye kontrollstasjonen, mens det på Åkroken vil kunne parkeres i ny 4 feltsveg vest for rundkjøring på Basthjørnet.

Oppmøtested Ånestad, parkering ved den nye kontrollstasjonen.

Oppmøtested Elverum, innkjøring fra rundkjøring på Grindalsmoen.

 

Pga. koronaviruset ber vi om at alle er påpasselige med de kjente smitteverntiltakene ift avstand, sykdom og forsamlinger.

 

Vi gleder oss, vel møtt !

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)