Rv 3/ 25 Løten – Elverum

Fremdrift og nabokontakt

17 august

Takk for 2 svært fine år i Løten og Elverum

avatar

Karoline Celius

1 kommentar

30 juli 2020 var en stor dag for alle i Skanska og hos våre oppdragsgivere Statens vegvesen og Hedmarksvegen AS. Sammen har vi gjennomført et fantastisk prosjekt på en veldig profesjonell måte. Og så ble det en fantastisk veg! Det er særs hyggelig å lese overskrifter i aviser dagen etter åpning at prosjektet er et utstillingsvindu for norsk vegbygging.

Foto: Skanska

Som mange var innom under åpningsarrangementet var 30 juli 2020 en dag med mange sterke følelser: lykkefølelsen av å bli ferdig og åpne vegstrekningen, men samtidig et vemod ved å avslutte prosjektet og samarbeidet med alle involverte, ansatte hos oss selv, ansatte hos Statens vegvesen og Hedmarksvegen og ikke minst alle de vi har vært i kontakt med i Løten- og Elverum kommuner.

Vegåpning og snorklipping. Foto: Skanska

Det har vært 2 svært fine år på Løten og i Elverum.  Det blir som sagt vemodig å reise. Når det er sagt skal vi drifte og vedlikeholde vegstrekningen på Rv 3 og 25 i 20 år fram til sommeren 2040, så helt ferdig er vi ikke.

Nyvegen tatt i bruk ved Smedbakken Faunapassasje. Foto: Skanska

Og så til slutt; vi har et sterkt ønske om at den nye vegen skal bli en sikker veg, hvor det ikke skjer ulykker. Vi føler vi har lagt et godt grunnlag, nå henstiller vi til alle om å kjøre hensynsfullt og være med å gjøre dette til en av de sikreste vegstrekningene i Norge.

1 Comment

  • Ole B

    kl 14:58 den 17. august 2020

    like

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)